Махаш резистора и двете букси ги връзваш заедно и готово. Първата степен ти е като втората.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Степени на перката на радиатора????
Collapse
X
-
-
A може ли да ми кажете нормално ли е да ми се включва перката на 82-85 градуса за малък интервал от време, а при 92 градуса да ми се включва и да работи докато се охлади (падне под 90) за по-високи температури не съм достигал. Това нормално ли е или имам проблем с показателя на температурата или нещо друго?
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМахаш резистора и двете букси ги връзваш заедно и готово. Първата степен ти е като втората.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Бе точно в дясно на радиатора. Под дебеля мъркуч на охлаждащата течност. В него влизат две букси.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Снел съм го и е в багажника, но не мога да го цъкна в момента....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Значи когато вързах кабелите на резистора заедно, и пусна тест на бързата и бавна скорост през Алфадиаг, и ми се пуска само бавната скорост - бързата не ще, въпреки че ми се активирва, но на бавна - с 2 думи теста и на бърз и бавен режим активира само бавния, а преди на неработищ резистор, не се активирваше бавния, а бързия си бачкаше.....
Така че не мисля да се циганея за 18 кинта, и купувам нов резистор.....ако вързването по тоя начин изолирва бързия режим на перката, то ще е добре никой да не го пробва това.....по мое мнение....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Че защо? Тя перката няма да спре когато трябва да се включи бързата скорот. Тя ше спре когато се охлади мотора. Какво лошо видя в това?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Аз не знам при мен дали се включва бързата, защото колата просто не може да загрее на 102 градуса, че да се включи. Като стигне 94 се включва и изключва на 86.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Язи не съм се родил научен, и когато знам нещо дето друг не го знае, гледам да му го обясня в рамките на поносимото търпение......
По въпроса предпочитам да стигна сам до изводите и истината...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Искам да питам нещо правил съм тест Виза и като тествам първа и втора скорост ми тръгва само 2ра обаче като сменях термостата и я бяхме оставили да загрее, перката се включи на 95 градуса някаде, та въпроса ми е ако резистора работи чрез програмата и 2те скорости ли трябва да се включат?
П.С. вчера например като се прибирах колата мина над 85 отиваше към 100 но перката не се включи избощо(аз я чаках в гаража да се включи да охлади и да изгася мотора) и вкл климатика той включи перката и пак го спрях а перката се изкл когато охлади мотора!Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Ми аз по принцип пускам тест от екуто към перката - като махнах резистора ми се включва само бавната скорост, независимо дали подавам команда към първа или втора скорост на перката....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Как го разбра дали работи или не?Ще има ли някакво съпротивление когато колата е студена ако откача 2те букси и замеря с мултицета?
Свалянето на този резистор става чрез развиването на двете болчета така ли?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеКак го разбра дали работи или не?Ще има ли някакво съпротивление когато колата е студена ако откача 2те букси и замеря с мултицета?
Свалянето на този резистор става чрез развиването на двете болчета така ли?
Развиваш ги двете, и излиза....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment